Hvordan foregår Access Bars?
 
 
 
 
Når man modtager en Access Bars behandling foregår det ved at man ligger fuldt påklædt på min briks,godt pakket ind under et tæppe.
 
 

Access Bars

Access Bars er en skøn, omsorgsfuld, afslappende og forandrende behandling.
 
 
På hovedet har vi 32 punkter, som når de bliver blidt berørt, frigiver let og lige til alt det, der ikke tillader dig at modtage. Disse punkter indeholder alle de tanker, idéer, følelser og betænkeligheder som du har opsamlet igennem dine liv. Det er en mulighed for at give slip på alt. Det er en utrolig omsorgsfuld og afslappende proces, som giver begrænsningerne i alle aspekter i dit liv, som du er villig til at forandre.
 
Hvor meget af dit liv bruger du på at gøre i stedet for at modtage? Har du bemærket at dit liv endnu ikke er som du gerne vil have det til at være? 
 
Access Bars har hjulpet tusinder af mennesker med at ændre mange forskellige aspekter af deres krop og liv inklusiv søvn, helbred, vægt, penge, sex og forhold, angst, stress og meget mere. Det værste der kan ske er du får en god lur. Det bedste eer, at hele dit liv kan ændres til noget mere fantastisk med total lethed.
 
Access Bars er udviklet af Gary Douglas.
se evt. www.accessconsciousness.com 
www.garymdouglas.com
 
 
 
 
Lotte Erri | CVR: 24980383 | Kærbølvej 52, 6760 Ribe  | Tlf.: 6174 8301 | lotteerri@gmail.com