Har du spørgsmål? Ring idag på

Personlige historier

Spændingshovedpine/migræne

​Hvordan har senetensbehandlinghjulpet mig?

Jeg har bøvlet rigtig meget med spændingshovedpine/migræne i de sidste 8 år.

Blev påkørt bagfra i en bilulykke, som startede min hovedpine.

Jeg har haft rigtig mange spændinger i min nakke siden.

Efter at have prøvet forskellige ting for at afhjælpe min hovedpine fandt jeg endelig noget som hjalp.

Senetensbehandling får mine muskler til at slappe af. Det har virkelig hjulpet mig med min hovedpine og ømme nakke.

Det får faktisk kroppen til at slappe af og den får det bedre.

Det er med til at forebygge min hovedpine og har virkelig hjulpet mig.

Jeg bruger det ca. hver 1-2 mdr. for at forebygge min hovedpine.

Venlig hilsen
Karina


Skuldersmerter

​Senetensbehandling. Hvad er det? Igen noget der koster - sikkert uden at hjælpe.

Mine tanker var ikke særlig positive. Efter at have sprængt nogle muskelfibre i venstre skulder, med deraf følgende betændelse og hævelse, der trykkede på nernerne, var jeg godt forpint.

Lægerne kunne ikke rigtig gøre noget, og jeg havde prøvet kiropraktor, fysioterapi, zoneterapi, akupunktur og træning uden resultat. Så efterhånden kørte jeg på stærke piller, hvilket jeg ikke kan fordrage. Og søvn, en ordentlig søvn altså mere end 3 timer var som en by i Rusland, rigtig rigtig langt borte. Så var der et velmenende menneske, der anbefalede Senetensbehandling.

Så jeg slugte min skepsis, heldigvis for mig.​​​​​​

Jeg mødte en kompetent behandler, der inden behandling brugte en time på at lytte, og jeg mener virkelig lytte og forstå mine problemer og vise empati at forstå min smerte og opgivende holdning.

Så gik vi i gang. Jeg havde så ondt, at jeg ikke kunne vende mig på briksen, og min arm og skulder blev klodset op med puder. En time, ja nok længere blev jeg masseret og inden for en uge fik jeg behandling nr. 2. Jeg kan ikke lige huske, om det var efter behandling 2 eller 3, at jeg ikke længere behøvede støtte, men efter behandling nr. 4 besluttede jeg at lægge de forhadte piller fra mig, og her kun ved få undtagelser måtte tage en lille smule. Ofte er det selvforskyldt fordi jeg er meget aktiv og vil bestemme over min krop, uden at lytte til, hvad den kan holde til, det må jeg arbejde med. - sagt med et smil - jeg er 72 år ung.​​

Jeg får stadig behandling ca. en gang om måneden, og vurderer at pengene er givet godt ud. Medicin koster jo også, og det er symptom-behandling og skadelig. Det jeg får her behandler årsagen, og dæmper smerterne og giver mig mulighed for at sove en hel nat.​

Samtidig kan jeg fungere i det daglige, passe have, køre bil, køre med campingvogn på ferie, svømme, ja alt det der gør livet værd at leve for mig.​

Jeg håber med dette lille indlæg at kunne give lige netop dig mod på at prøve og få det bedre.

Venlig hilsen
​Yvonne Wøldike, 75 44 10 21


Rygsmerter​

Min søn på 16 år er springgymnast og har været det i mange år. Vi gik til Lotte Erri, da han havde fået en del vrid i ryggen igennem de spring han laver på efterskolen og derfor havde ondt i ryggen.

Det var rigtig dejligt for ham at få en behandling af Lotte, da hun gik hele kroppen igennem og fik hans muskler til at slappe af og ryggen arbejdet igennem. Som min søn havde det i ryggen og at hans muskler var meget spændte over det hele sagde Lotte at et typisk forløb er 3 behandlinger på 14 dage, men det er lidt svært at følge, da han går på efterskole.​

Vi kommer helt sikkert igen næste gang han er hjemme, for at følge op på denne behandling og for at hjælpe ham af med sine rygsmerter.

Venlig hilsen Mor til springgymnast.


Diverse muskelsmerter

Jeg har nu været kunde ved senetensbehandler Lotte Erri igennem længere tid, lige siden jeg startede som hendes faste "prøveklud" imens hun tog sin uddannelse.

Lotte har behandlet mig for flere forskellige skader med særdeles godt resultat, det være sig muskelskade i lår, knæproblemer, muskelsmerter i arm og et smertefuldt hold i nakken som Lotte kurerede med kun en behandling. Jeg lider ofte af spændinger i skulder, nakke og ryg som følge af en i perioder alt for stresset hverdag.

Når det bliver for slemt bestiller jeg en behandling hos Lotte, og jeg går altid derfra dejlig afspændt og uden smerter.

Jeg vil derfor gerne på det varmeste anbefale Lottes behandlinger til alle der lider af muskel/led smerter af den ene eller anden slags.

Med venlig hilsen Anne de Renouard


Discusprolaps, slidgigt, morbus chron etc

Efter flere års smerte helvede, utallige besøg hos læger, fysioterapeuter og alternative behandlere uden mærkbar ændring, fandt jeg ud af, at der fandtes noget "senetens behandling". En blid form for massage, som min krop ville kunne holde til.
Jeg har morbus chron, deraf dårligt bindevæv og smerter i led og muskler. To discusprolapser i nakken - slidgigt i begge knæ, samt sovende hænder, der ødelagde min livskvalitet og nattesøvn.

Efter en udredning og 3-4 efterfølgende behandlinger hos Lotte, fik jeg det mærkbart markant bedre. Mine hænder sover ikke mere, mine knæ har det bedre og fremfor alt har jeg fået nattesøvnen og min livskvalitet tilbage. En side gevinst ved behandlingerne har været at mine menses perioder er blevet lettere og mindre problematiske end før.

Jeg bruger fortsat senetens behandling som smertebehandling, lindring og velvære, da det er en skånsom, men yderst effektiv behandling, som kun kan og SKAL anbefales.

Venligst
Anja Pedersen


Effektiv behandling

Hej Lotte

Vil bare lige sige at folk skal give tid. Jeg havde selv brug for 10 behandlinger før muskulaturen i hele kroppen var løsnet og du kunne begynde den egentlige behandling.

Venlig hilsen 
Mette


Tinnitus

Jeg fik høreapparat på mit venstre øre (hvor jeg hører bedst) i september 2013. Fik høreapparat på mit højre øre (hører ikke meget) et såkaldt “Cross sender” som sender lyden til venstre øre i november 2017.

I 2016 fik jeg en brummelyd i hovedet. Da ørelægen ikke kendte mig, fik jeg mit hoved MR-skannet i juni 2016 – der var ikke nogen påvisning hvorfra brummelyden fremkommer. Fik høreapparatet på venstre øre kontrolleret hos min private høreklinik – intet at bemærke. Ørelægen mente at brummelyden kunne stamme fra spændinger i nakke og skulder og fik derfor nogle behandlinger hos fysioterapeut. Jeg fik 6 behandlinger og nogle gange forsvandt brummelyden, men kom dog igen. Nogle gange var lyden en “bruselyd” så kunne jeg næsten ikke høre noget.

Fik en tid hos min praktiserende læge 12/4/2019 for at få afklaret om, der da ikke kunne gøres noget. Fik en henvisning til høreklinikken på SVS, Esbjerg 16/4/2019. På høreklinikken fik jeg foretaget høreprøver og ørelægen kune fortælle mig, at jeg havde Tinnitus og henviste mig til Kommunikation & Hjælpemidler, Fyrparken 1, 6710 Esbjerg V og var til samtale med en hørepædag og den 27. maj 2019, som forklarede mig hvad Tinnitus er og hvad man måske kunne afhjælpe det med bl.a. nævnte hun massage af hele kroppen.

Jeg kontaktede derfor Lotte Erri for at lave en aftale (Havde fået Lotte anbefalet af vores datter og svigersøn) Har nu fået 4 massagebehandlinger (Senetensbehandlinger) 20/6 24/6 8/7 23/7 2019 og har nu ikke haft brumme/bruselyd i 27 dage.

1. behandling startede med Kinesiologi for at Lotte kunne lære mig og min krop at kende samt en omgang massage – de øvrige 3 behandlinger var ren massage. Efter massagebehandlingerne kunne der være lidt eller meget brummeri de næste par dage, men så forsvandt det – dejligt.

Jeg har fået en meget fin behandling hos Lotte – både med hensyn til indlevelse i mit problem samt massagebehandling.

Venlig hilsen
Jens Jørgen Svarrer

Send en besked

Send en besked

Har du brug for rådgivning vedrørende en behandling - så skriv din besked til mig her.

Følg med på facebook

Følg Vadehavs Klinikken på facebook for at se de seneste nyheder.


Vurderet 5 / 5 stjerner og over 325 likes på​ Facebook

Gå til Facebook


Vadehavs Klinikken - Kongeåvej 89, Sønderskov, 6650 Brørup
Telefon: +45 61 74 83 01​​
info@lotteerri.dk